Vervoer

Taxi DamkaGroningen verzorgt elk vervoer wat u maar wenst. Dit kan particulier of zakelijk vervoer zijn. Wilt u een onbezorgd gezellig avondje uit eten, naar het theater of een andere uitgaansgelegenheid wij staan met onze taxi voor u klaar. Het is de ideale manier om comfortabel, snel, veilig en uiteraard op tijd op de plaats van bestemming te komen. Heeft u als bedrijf een particuliere chauffeur nodig, dan is niets onmogelijk. Wij rijden u door heel Nederland en dat alles in een comfortabele, rookvrije auto met veel luxe en ruimte. U wordt gereden door een betrouwbare en volledig gediplomeerde chauffeur met 25 jaar ervaring in het vak.

Ingaande 18 maart 2008 rijden wij u in een nieuwe Mercedes R klasse dus een echte VIP taxi. Wij rijden u in nieuwe auto,s voor de zelfde prijs als een oudere. Tevens kunnen wij u nu ook vervoeren in een Mercedes Viano voor 6 pers.

 

Voor Ziekenfondsvervoer  bent u bij Taxi Damkat op het juiste adres en kunnen wij dat ook voor u regelen met uw zorgverzekeraar.Voor een korte behandeling bij het ziekenhuis blijven wij eventueel wachten . 

 

Zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer bent u bij Taxi Damkat  Groningen ook op het juiste adres. Wij rijden u in een comfortabele Mercedes R klasse in de kleur zwart met veel ruimte op de achterbank of een Mercedes Viano voor 6 pers. waar u ook onder het rijden rustig uw werk kunt doen.Wij rijden al voor vele grote bedrijven.

De chauffeur is discreet en gekleed in kostuum.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij natuurlijk uw wensen bespreken, en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Als bedrijf of instelling kunt u bij ons eventueel op rekening rijden. U kunt altijd contact met ons opnemen via: taxidamkat@home.nlThis email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it of 06-16525994


Mercedes